Sponsor activiteiten

Wandelvierdaagse Nijmegen 2019

Thea van den Berg heeft dit jaar de vierdaagse van Nijmegen gelopen, met als goed doel Stichting Letje.

Klik hier voor het lezen van haar ervaringen!

Ervaringen van Thea wandelvierdaagse 2019
Nijmeegse Vierdaagse 2019.docx
Microsoft Word document 14.7 KB

Nienke, Marcel en Piet lopen ook mee met de wandelvierdaagse Nijmegen 2019. Zij hebben ervoor gekozen om voor Stichting Letje te lopen. Op de onderstaande link kun je meer lezen over dit mooie drietal en hen sponsoren!

Giroesboek 2019

Afgelopen zaterdag hebben Tonnie en Marianne vanuit Stichting Letje een cheque van €500 in ontvangst mogen nemen. Giroesbeek heeft namens Bikelife, Sjef van Bergen een cheque aangeboden aan Stichting Letje. Weer een prachtig sportief initiatief!

Badminton bedrijventoernooi 2019

Zondag 14 april heeft het Badminton bedrijventoernooi in Groesbeek plaatsgevonden. Een fantastische, emotionele en sportieve dag. Vanuit Stichting Letje willen wij alle vrijwilligers bedanken die zichzelf hebben ingezet tijdens het toernooi maar ook het organiseren hiervan. Wij kijken er enorm voldaan op terug.

De opbrengst van dit toernooi is geschonken aan Stichting Letje.