Sponsor activiteiten


Verkoop Groesbeekse walnoten ook dit jaar!

Hemmy uw specialist in groenten en fruit, heeft geheel belangeloos, de afgelopen maanden en nu nog zolang de voorraad strekt Groesbeekse walnoten verkocht voor Stichting Letje. De opbrengst van deze actie gaat volledig naar de stichting. Wij danken Hemmy en zijn collega's voor de inzet van deze actie net als de voorafgaande jaren!

 


100.000 stappen challenge in 1 dag!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Ruben Scheper en zaterdag 27 juni zal ik de 100.000 stappen challenge in 1 dag gaan doen. Ik zal op deze dag gaan lopen voor een goed doel.
Het doel dat ik gekozen heb is Stichting Letje tbv de ziekte Anorexia Nervosa.

Voor meer informatie klik op de onderstaande link!

Livi's

Viola is via een vriend in contact gekomen met de stichting Letje en dit heeft haar meteen geraakt.


Viola heeft een winkel in Groesbeek met tweedehands spulletjes en bijna alles

wordt daar verkocht voor een euro.

Viola heeft aangeboden eind vorig jaar om de wenskaarten, die door Nicolette zelf gemaakt zijn, in haar winkel Livi's te verkopen voor de stichting.

Hiernaast staat er bij de kassa een grote glazen pot waar iedere klant vrijwillig een bedrag in kan doen, welke gedoneerd gaat worden aan Stichting Letje.

 


Walnoten actie

Groesbeekse walnoten uit eigen tuin worden verkocht bij groenteboer Hemmy van Haaren in Groesbeek.

Wandelvierdaagse Nijmegen 2019

Thea van den Berg heeft dit jaar de vierdaagse van Nijmegen gelopen, met als goed doel Stichting Letje.

 

Klik hier voor het lezen van haar ervaringen!

 

 

Download
Ervaringen van Thea wandelvierdaagse 2019
Nijmeegse Vierdaagse 2019.docx
Microsoft Word document 14.7 KB

Nienke, Marcel en Piet lopen ook mee met de wandelvierdaagse Nijmegen 2019. Zij hebben ervoor gekozen om voor Stichting Letje te lopen. Op de onderstaande link kun je meer lezen over dit mooie drietal en hen sponsoren!

Giroesboek 2019

Afgelopen zaterdag hebben Tonnie en Marianne vanuit Stichting Letje een cheque van €500 in ontvangst mogen nemen. Giroesbeek heeft namens Bikelife, Sjef van Bergen een cheque aangeboden aan Stichting Letje. Weer een prachtig sportief initiatief!

Badminton bedrijventoernooi 2019

Zondag 14 april heeft het Badminton bedrijventoernooi in Groesbeek plaatsgevonden. Een fantastische, emotionele en sportieve dag. Vanuit Stichting Letje willen wij alle vrijwilligers bedanken die zichzelf hebben ingezet tijdens het toernooi maar ook het organiseren hiervan. Wij kijken er enorm voldaan op terug.

De opbrengst van dit toernooi is geschonken aan Stichting Letje.